INUTI POPBOX…

POPBOX innehåller 6 noga utvalda, svåra-att-få-tag-på-drycker, typ 20-35cl/smak, packade i en trygg-snygg låda, skickade till närmsta POSTNORD-ombud. Mottagaren aviseras via sms eller direkt i Postnords app & du får självklart ett mail från oss med spårningsnummer just in case!

I boxen hittar du alltid en liten meny som beskriver smakprofilerna i boxen samt indikerar om de är veganvänliga, eko och/eller glutenfria. Ibland döljer sig en tävling eller nåt annat kul i menyn, vissa utgåvor kommer med en tok-praktisk 6-packförpackning för att enkelt ta med dig dryckerna på äventyr… och för dom av oss som älskar klibbor slänger vi med en ny design i varje POPBOX 😉

Innehållet i varje POPBOX är hemligt fram tills säljstart –  allt för att vår smakpanel skall kunna testa sig igenom alla upptänkliga smakkombinationer och tillse en schysst upplevelse varje gång!

FÖR EN GOD SAK…

POPBOX är en utmaning av normer kring ”lämplig” dryck för vuxna. Ett sätt att enkelt testa massa svingod dryck utan att du själv behöver hitta dem! Dessutom stödjer ditt köp en drogfri verksamhet för ungdomar genom UNF. Asså allvarligt! Kidsen behöver plats att hänga, saker att göra, umgängen fria från press kring alkohol och droger.. Allt överskott, alltså varendaste litet öre som blir kvar går direkt till UNF:s verksamhet!

Bakom POPBOX står alltså Ungdomens Nykterhetsförbund (UNF) och vi arbetar för och med ungdomar för att bygga en plattform och ge dem verktygen för att skapa en meningsfull drogfri fritid. UNF kämpar för en demokratisk och solidarisk värld fri från droger genom att utbilda ungdomar i demokrati & ledarskap, att föra debatt och anordna drogfria event för ungdomar. Vill du läsa mer om UNF, gå in på www.unf.se.

VÅRT SORTIMENT…

POPBOX är en exklusiv produkt som säljs i begränsade antal och när de tar slut, är de slut! Vi släpper 6 ”ordinarie” utgåvor under året – med olika, unik blandning av hipsterläsk! Men asså, det finns ju så mycket rolig läsk därute… Så för oss som vill ha en sprudlande tillvaro oftare tar vi fram ett gäng ”special-utgåvor”, dock med mindre upplaga!

Om du vill ha maxat sprudlande tillvaro så rekommenderar vi vår prenumerationstjänst – genom vilken du få våra ”ordinarie” boxar skickade till dig per automatik men även förhandsinfo om våra ”specialare” så att du kan maxa bubblet enkelt! För att vara säker på att inte missa något följ oss på facebook & instagram!

DANCING IN THE STREET

NEVER GONNA GIVE YOU UP

I’M ONLY HAPPY WHEN IT RAINS

BOYBAND REALNESS

SOMMARPLÅGA

AS IF!

HIVEMIND

WHAMAGEDDON