Hoppa till innehåll

Om Popbox

Popbox är en prenumerationstjänst där du får hem en box med 6 olika alkoholfria drycker som du kan njuta av var för sig eller blanda ihop till drinkar. Popbox vill ta fram goda, vuxna alternativ till dig som som är redo att testa något nytt. Du slipper leta efter nya och fräscha alkoholfriadrycker och får istället lägga fokus på smakupplevelsen och hitta din favorit i boxen. Dessutom får du med ett drinkhäfte med tips på drinkar du kan göra utifrån produkterna du får hem. Ett bra sätt att skapa lyx i vardagen!

Popbox vill visa att det finns bra alkoholfria alternativ till dig som av olika anledningar inte vill dricka alkohol. Du behöver inte hålla dig till de vanliga läsken utan det finns så mycket mer. I vår box presenterar vi allt från alkoholfria radler och vin, till lyxiga ciderdrycker och allt där emellan. Dessutom finns det så många goda drinkar som kan göras utifrån detta.

För en god sak!

Bakom Popbox står Ungdomens Nykterhetsförbund som jobbar för att ungdomar ska få en värld som är demokratiskt, solditarisk och fri från droger. Allt överskott från Popbox går direkt till ungdomarna vilket gör att varenda krona gör skillnad!