Hoppa till innehåll

Samarbeta med oss

Är du ett företag som vill samarbeta med oss? Kul!

Popbox är en prenumerationsbox som innehåller sex olika alkoholfria drycker. Varannan månad får prenumeranterna upptäcka nya smaker och produkter för att hitta sin favorit. Prenumeranterna kan även blanda ihop drinkar utifrån produkterna genom det drinkhäfte som kommer med i boxen. Detta är ett roligt sätt för personer som inte vill dricka alkohol att upptäcka goda och bra drycker och dessutom går pengarna till bra ändamål. Bakom Popbox står Ungdomens Nykterhetsförbund som arbetar för en mer solidarisk och demokratiskt värld fri från droger.

Vi har en marknadsandel på 30 000 personer som endast vill köpa alkoholfritt. Det finns en längtan bland dessa att hitta riktigt bra och goda alkoholfria alternativa som inte är läsk utan andra mogna drycker. Statistiken visar även att flera och fler i Sverige dricker alkoholfritt. Vi vill visa att det inte behöver vara sämre med dryck utan alkohol – tvärtom! Vår längtan är att koppla ihop vår målgrupp med riktigt bra företag med goda produkter. Är det ditt företag?

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder företag att vara sponsorer i våra boxar. Ditt företag kommer marknadsföras inte minst genom produkten i boxen, utan även i drinkhäftet där vi tipsar om ert företag och vart dom kan köpa mer av er dryck. Vi kommer även marknadsföra din dryck i våra sociala kanaler. 

Vad vinner ditt företag på det? Ditt företag får en helt ny potentiell kundkrets som vill köpa alkoholfritt där ni har guldläge att sälja in er dryck. Ett billigt pris för att locka kunder som kanske stannar hos er en livslängd. Vår statistik visar även att många av våra kunder köper mer av den dryck som de fått testa på. Ni bidrar också till Ungdomens Nykterhetsförbunds arbete för unga i Sverige och får även här synas med deras varumärke.

Är du intresserad? Hör av dig till popbox@unf.se och samarbeta med oss!