LEVERANS & SÅNT…

Vi skickar med Postnord för att vara säkra på att kunna täcka in hela långa landet! Det brukar ta ett par dagar från att vi skickar tills du kan hämta upp din POPBOX MEN…. om beställningen skall ut till landsbygd eller riktigt, riktigt långt norröver kan det ta en extra dag eller två för paketet att komma fram. Oftast e det snabbt som attan dock!

HÄMTA INOM 7 DAGAR, ANNARS GÅR DET I RETUR

FLER BOXAR = FLER SPÅRNINGSNUMMER

SKICKAS 1 GG/VECKA, VANLIGEN ONSDAG

AVSÄNDARE IOGT/MILJONLOTTERIET MEN ÄR ASSÅ POPBOX

Om du uppger mobilnummer vid beställning kommer du att aviseras av Postnord via app/sms och i dessa fall MÅSTE du hämta ut ditt paket inom 7 dagar – annars går det i retur! Om detta ändå händer kontakta oss så får vi slå våra huvuden ihop för att hitta en lösning… Notera att retur pg a outhämtade paket är riktigt dyrt och därför kan innebära att du får betala frakten vid nästa försök (ännu så länge har vi kunnat undvika detta dock)!

OM TRUBBEL UPPSTÅR…

Ibland blir inte saker som man tänkt sig och då är det härligt att man har 14 dagars öppet köp! Med andra ord kan du ångra dig och returnera din POPBOX inom 14 dagar från att den hämtats ut/mottagits. Returkostnad ombesörjs av kund och arrangeras i samråd med oss. Varan ska vara i oförändrat skick och returneras i original emballage.

Om du ångrar dig redan innan din beställning lämnat vårt lager kontakta oss enligt nedan för att avbeställa! Om din vara redan skickats är det tyvärr försent för avbeställning, istället gäller då att genomföra en retur!

Om något gått fel och du fått en skadad vara skall du fotografera skadan och hör av dig till oss så löser vi en reklamation på bästa sätt! *peppar, peppar ta i trä för att allt går som det ska! För att avbeställa, reklamera eller arrangera en retur kontakta oss på popbox@unf.se och inkludera ditt ordernummer, namn och kontaktinfo så återkommer vi asap! Läs mer om dina rättigheter vid köp hos Konsumentverket!

Returadress: POPBOX, c/o UNF, Gammelgårdsvägen 42, 112 64 Stockholm

Organisationsnummer: 878500-1622